Taylormade fitting

Udstyret er noget af det absolut bedste på markedet. De er specielt kendt for deres køller som er de mest brugte på touren. i 2017 havde vi dog også stor succes med deres jern som var vores klart mest “solgte” sæt. Deres nye 790, m3 og m4 serier er endnu bedre end modellerne i 2017 så dem forventer vi os meget af.

790 ligner et flot blade jern men med en tykkere top men slår virkelig langt og højt. Det kan helt klart anbefales til dig som går op i at det skal se flot ud men som gerne vil have mere hjælp og længde end i de traditionelle blade og cb jern.

Deres m3 og m4 er efter min mening nogle af de bedste spilforbedrende jern på markedet. M2 var det længstslående jern vi havde i 2017 og jeg oplever at m4 er endnu længere. Taylormade har forbedret lyden og looket siden m2.

De nye driver kaldet m3 og m4 har fået en ny twistface teknologi. Hvilket i bund og grund betyder at slagfladen er bøjet på en sådan måde at hæltræf går mindre til højre og tå træf går mindre til venstre. De er testet på touren til at være markant mere tilgivende. Samtidig har de forbedret moi værdien hvilket betyder at træf udenfor sweetspot holder en højere boldhastighed og dermed længde. De er lidt mere neutrale i looket i 2018

Vi har også Taylormades putting og wedgeserie som jeg forventer mig meget af.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev