Svingtræning

Svingtræning hos mig er ikke bare svingtræning som du kender det. Jeg måler dine slag med Trackman og filmer dig samtidig. Du vil kunne se dine “svingfejl” tydeligt og ved hjælp af video, trackman og mig få feedback efterfølgende når du ændrer bevægelsen.

Jeg lærer dig at navigere i dit eget sving så du ved præcist hvad du skal gøre hvis bolden fx slicer. Jeg tror på at du selv skal kunne tage magten over dig sving og derfor nytter det ikke noget at du gør som jeg siger uden du forstår hvorfor.

Hvis du fx. slicer skal du inden lektionen er ovre kunne slå den med skru til venstre på kommando. Kan du gøre det har du en mulighed for at finde den flugt som du ønsker dig bagefter og selv skrue op og ned for mængden.

En af de ting som har størst indflydelse på boldflugten er måden du holder på og hvordan du bagefter bruger dine håndled igennem svinget. Derfor har jeg investeret i en håndledsmåler som hedder HACK motion som kan måle dine håndledsbevægelse igennem hele svinget. En anden god funktion som HACK har er en feedback funktion som bipper når du rammer den rigtige håndledsposition. Det hjælper dig med at finde ud af hvordan det skal føles at gøre det rigtigt og speeder læringsprocessen op! 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev