Putting – lær putting på en helt ny måde

Putting – skær slag af din score nu

 

Jeg underviser putting på en helt anden måde end de fleste. Jeg viser jer at alt i har troet på tidligere leder til mindre gode resultater og garanterer at jeg kan løfte jeres niveau uden at ændre hele jeres opstilling, grip og sving.

 

Jeg kan også godt gøre puttingen teknisk

 

Når jeg underviser i putting bruger jeg blandt andet SAM put Lab og Capto som er puttingens svar på en Trackman. Jeg har en indendørs green som kan tilpasses et hvilket som helst break og som jeg bruger til at teste din teknik med video og SAM putt lab. Samtidig kan jeg ved hjælp af HACK motion måle hvordan du brger dine hpndled igennem dit sving. Jeg bruger ovenstående til at lave en teknisk plan for forbedring af dit stroke samt til at lære om dine tendenser på breakputts. Herefter går vi udenfor og træner.

Jeg bruger en masse udstyr for at gøre trænignen visuel og nem at forstå for dig. Jeg viser dig med simple midler hvordan du bliver bedre til at læse greens, hvordan din strategi pt. giver treputs og hvad du kan gøre for at fjerne dem. 

Hvis du virkelig vil rykke din putting så glem alt om en træner eller en ven der står og kigger på dit stroke. De misser sammenhængen og kan lige så nemt gøre dig til en dårligere putter. Book et puttekursus eller et træningsforløb med mig i putting. Du får flere point med det samme!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev