Putting

Putting – skær slag af din score nu

Jeg underviser putting på en helt anden måde end de fleste. Jeg viser jer at alt i har troet på tidligere leder til mindre gode resultater og garanterer at jeg kan løfte jeres niveau uden at ændre hele jeres opstilling, grip og sving.

Jeg kan også godt gøre puttingen teknisk

Når jeg underviser i putting bruger vi blandt andet SAM put Lab og Capto som er puttingens svar på en Trackman. Jeg har en indendørs green som kan tilpasses et hvilket som helst break og som jeg bruger til at teste din teknik med video og SAM putt lab. Det bliver den tekniske del. Herefter går vi udenfor og træner.

Jeg bruger en masse udstyr for at gøre trænignen visuel og nem at forstå for dig. Jeg viser dig med simple midler hvordan du bliver bedre til at læse greens, hvordan din strategi pt. giver treputss og hvad du kan gøre for at skære dem væk fra din score. Hvilke dele du skal kunne kontrollere for at blive rigtig god på de korte putts og hvordan du fremover kan træne disse dele selv så vi sikrer en videre udvikling. 

Hvis du virkelig vil rykke din putting så book et puttekursus eller et træningsforløb med mig i putting. Du får flere point med det samme!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev