En onlinelektion

Du vil modtage en video med mine ideer til at forbedre din teknik. Du vil modtage en forklaring på hvorfor det skal gøres. I denne video vil du blive sammenlignet med en som gør det jeg gerne vil have dig til så du helt præcist kan se hvad der skal til.

Som en naturlig del af en normal lektion så vil du som spiller få feedback i dit forsøg på at ændre bevægelsen i den rigtige retning. For at du kan få det online vil du efterfølgende kunne sende 2 videoer til mig som du kan få feedback på indenfor den første uge efter modtagelsen af den første video fra mig.

For at jeg kan gøre mit arbejde godt nok kræver det at du sender mig minimum 2 videoer med highspeed. In fra caddieview og en dtl. Det er vigtigt at kameraet står stille. Dtl er det vigtigt at du filmer parallelt til spilleretningen og med hænderne midt i billedet. Caddieview er det vigtigt at du filmer direkte ind på dig selv.

Videoerne sendes på tlf. 28303766 på whatsapp

Du modtager en video retur indenfor 48 timer

 

Betaling

Betalingen sker på Mobilepay nr 98529 inden videoen laves.

Prisen er 400 kr.

 

Kameravinkel

En måneds onlineforløb

Du kan med dette køb sende mig videoer dagligt i en måned. Fordelen ved dette køb er at du kan arbejde med flere ting men først og fremmest at du kan få løbende feedback imens du forsøger ta ændre teknikken.

Jeg har brug for at du sender highspeed videoer nedadlinjen og forfra. Du kan se kameravinklerne herunder. Det er vigtigt at kameraet er stille og at der filmes ca fra brysthøjde. Nedadlinjen vil jeg gerne have hænderne midt i billedet og film parallelt til spillelinjen.

Desuden har jeg brug for at du fortæller hvilke ting i din boldflugt som du gerne vil have ændret plus hvordan du typisk rammer når du rammer dårligt.

Du skal sende videoerne på 004528303766 på whatsapp eller på min messenger konto på facebook.

Du vil modtage en voiceover af dit sving med hvilke dele jeg vil ændre og hvordan indenfor 48 timer.

I denne voiceover viljeg vise videoer af andre du akn sammenligne med og som gør det jeg gerne vil have dig til at gøre. Samtidig forklarer jeg hvorfor det er fordelagtigt for dig og hjælper dig med at finde den rette mængde af ændringen. 

Betaling

Betalingen sker på Mobilepay nr 98529 inden start

Prisen er 1000 kr.

Videoeksempel

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev