Driving

Denne del af spillet er uhyre vigtigt. Jo længere du kan slå jo lavere handicap har du potentialet til at komme ned i. Derfor har vi specialiseret os i at optimere din længde. Vi garanterer at vi kan give jer alle mere længde fra tee via en højere køllehovedhastighed, bedre fitting eller et mere effejktivt sving.

Trackman har en optimizer som beregner hvor langt du bør kunne slå med den hastighed. Her kan vi se hvilke parametre der er at “skrue” på så du uden at ændre din svinghastighed kan slå bolden længere. Den kan være en anden driver eller en rettelse i dit sving som gør forskellen.

Derudover så kan alle lære at svinge hurtigere. Vi er bygget forskelligt og bruger forskelle fartkilder mere eller mindre effektivt. Det er vi uddannet til at screene jer for og kan med den viden flytte jeres sving hen i en bevægelse som er mere effektiv for jer.

Har i problemer med at slå bolden lige så har vi også nogle ret gode ideer om hvordan i bliver bedre her. Almindelig svingundervisning vil kunne hjælpe jer her – vi har masser af erfaring i at fjerne slice og hook og vil på meget kort tid kunne fikse dette sammen med jer.

Alle vores driverlektioner laves med kamera og Trackman og i vil efterfølgende modtage en video om hvad i skal øve på for at blive bedre.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev