Rejser

Efterår 2018

Er du vild med social samvær, træning og lære nye mennesker at kende? Så er denne rejse måske noget for dig.

Denne rejse går til Tyrkiet

Kom med Kenneth Hansen & Torben Kastbjerg med til Tyrkiet i efteråret 2018.

Vi rejser i perioden d. 18. – 25. november 2018

Gloria Verde Resort har et stort dansk stampublikum, der vælger stedet pga. de smukke omgivelser og den herlige atmosfære.

Januar 2019

Er du vild med social samvær, træning og lære nye mennesker at kende? Så er denne rejse måske noget for dig.

Denne rejse går til De Forenede Arabiske Emirater

Vi er ved at se nærmere på Dubai som en rejsedestination i januar 2018.

Vi har i de år vi har arrangeret golfrejser ikke været på denne del af kloden men vi overvejer stærkt at tilbyde en rejse til de solrige Emirater.

Mere info følger…

Udtalelser

Netop hjemvendt fra Isla Canela med Kenneth Hansen golf. Vi anbefaler gerne team Kenneth Hansen golf/rejser. Vi har nu været afsted 3 gang med Kenneth og Toben. Alle gange med masse af træning, spil og hyggeligt samvær. Som middel hcp. har vi har haft stor glæde af Kenneth og Torben som trænere. De har med deres altid rolige, sympatisk og empatiske måde at undervise på, gjort at vi altid har følt, vi får noget brugbart med fra træningen. Såvel i klub som på rejser. Vi ser allerede frem til den næste rejse sammen med jer.

Jytte & Carsten Alstrøm

Tak til vore super gode golf træner Kenneth Hansen & Torben Kastbjerg for en kanon tur til Spanien. Vi vil med jer igen, med turen til Tyrkiet i november måned.

Asger Brodde

Jeg er 50 år og har spillet golf siden 2016, jeg har fra jeg startede haft Torben som træner, først på hold og siden med individuel træning. Det at få Torben til individuel træning betød, at han fik fjernet mit fokus fra den målsætning der hed at jeg skulle blive god til golf i en fart, men hjalp mig med at få lavet nogle delmål for mit golf. Torben er fantastisk dygtig til at tune ind på de tekniske udfordringer jeg har og hele tiden puffe til mit udviklings potentiale. Derudover er Torben meget skarp på også at have øje for i hvor høj grad spillet forgår på det mentale plan, det betyder meget for min træning at træneren også har dette fokus. At træningen så også foregår med imødekommenhed, smil og humor gør det til en fornøjelse at komme til træning, de fleste gangeJ

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Torben

Anette Rasmussen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev